20. juuli 2019

Helesinine heegeldatud unistus.


Heegeldasin tütrele suvise komplekti. Tegelikult oli tal vaja vaid lühikesi pükse, aga kui näitasin talle Instagrammis jagatud fotosid hetkel eriti trendikatest heegeldatud pükstest-toppidest-rannarõivastest jms, siis soovis ta ka nabapluusi... No vähemalt nii nappi, kui issi kanda lubab... Ja püksid pidid olema pigem laiemad, st mitte väga liibuvad (nagu aluspesu), vaid avaramad nagu tavalised lühkarid.


Lõng: Alize bella (100% puuvill; 50g/180m), toon 514, mida kulus komplektile 2 tokki. Lisaks kasutasin umbes pool tokki puuvillast valget lõnga, mis mul juba varasemast ajast oli kodus ootamas. 

Heegelnõel oli numbriga 3.

Tuleb mainida, et Bella on küll mõnusalt pehme ja ilusate toonidega lõng, kuid heegeldada oli seda kaunis tülikas - pidevalt kippus heegelnõel minema valesse kohta, sest lõngakeerud on sel üsna nõrgad ja niidid avanevad kergesti. Sellest hoolimata on tulemus mugav ja keha vastas sümpaatne. Laps on väga rahul.




Eks siin võib ju vaielda, kas tegemist on helesinise või helerohelise komplektiga. Poes, teiste lõngade kõrval tundus lõngatoon pigem helesinine (heleroheline või mündiroheline oli ka värvivalikus olemas). Laps ise aga ütleb, et lõng on siiski heleroheline. Piltidelt tundub ka nii - päike annab kollakat varjundit juurde :). Ühes vene veebipoes öeldi aga selle tooni kohta "talvine taevas" :)





Seekord tegime fotod Juminda poolsaarel, Majakivi - Pikanõmme matkarajal (Lahemaa rahvuspargis). Sealsamas lähedal saab ka meres ujuda - mõnus liivarand on matkarajast vaid paari kilomeetri kaugusel. 



Pükstele heegeldasin taha mõned nö lühendatud read. Üleval värvlis on lai kumm.


Majakivi - kõrgus 7 m, ümbermõõt 32 m.


Matkarajal on ka korralik vaatetorn. 


1 kommentaar:

  1. Väga, väga ilus suvekomplekt ilusale tüdrukule! Ja kui hästi punased jalatsid ja punasekirju nokamüts veel nende õrnades heledates toonides heegeldatud riiete juurde sobivad. Kõik on tõesti väga, väga ilus! :)

    VastaKustuta