9. detsember 2016

Käpikud Kaidile.

Kaidi tahtis oma uue mütsi juurde sobivaid käpikuid. Võtsin sama lõnga, sama mustri, veidi peenemad vardad, mõned lisanupud :))) ja selline see kindapaar saigi.


Lõng: Drops Lima (65% villa, 35% alpakat; 50g/100m; toon nr 5310), mida kulus veidi vähem kui 2 tokki ehk 80 grammi.

Vardad nr 3 (soonikus 48 ja põhiosas 52 silmust). 



Nendel pimedatel päevadel tuleb kasutada iga võimalust, et veidigi helgemaid pilte saada. Kui õues on natukenegi rohkem valgust, kihutan õue pildistama. Seekord aga hakkas nendest hõredatest pilvedest hoopis lumekuulikesi sadama, külvates valgeid pärleid vastvalminud käpikutele... Ikka rohkem ja rohkem... 




Drops Lima lõnga on väga mõnus kududa - silmused liiguvad vardal hästi, kiud ei takerdu, varras läheb alati õigesse kohta. Tulemuseks on ilus ühtlane kude, korralikud palmikud, soe ja vastupidav kudum - mulle väga meeldib. 


8 kommentaari:

  1. Oh kui lahe kindapaar, pildid ka shefid :)

    VastaKustuta
  2. Armsad kindad ja mulle ka meeldib seda lõnga kududa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Ingi. Mulle ka väga meeldib Lima ja loodan, et uue aasta alguses õnnestub jälle sellest midagi (suuremat) kududa.

      Kustuta
  3. Väga ilusad kindad ja pildid on nii hästi tehtud. Mulle meeldib väga just viimane pilt, nagu postkaart... tahaks kohe sellist saada :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) Lima-lõnga postkaart! Peaksin foto neile maha müüma :))

      Kustuta
  4. Anonüümne10/12/16 10:35

    Kui tohib küsida, kas need kindad on kootud ringkoe vardaga?Kui palju oli silmuseid ringil ja kui jäme varras ja veel kui jäme see lõng oli? Kas seda mustrit on kusagil ka skeemina lugeda või on tegu autoriskeemiga? Loodan vastuseid küsimustele..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vabandust - ma ei märganud neid küsimusi varem. Kindaid koon sukavarrastega (mitte ringvarrastega), number ja silmuste arv on kirjas postituse tekstis, Ka lõngainfo on seal olemas. Muster on mu enda väljamõeldis :)

      Kustuta