14. oktoober 2015

Pinal.

Ann käib küll veel lasteaias, kuid kuna viimases rühmas käib igapäevane õppetöö, siis peavad igal lapsel olema oma töövahendid ja pinal. Ja me ju teame, millised on need poes müüdavad pinalid - üldjuhul on kõik teemasse "spiderman-autod-hellokitty" ning ülejäänud tundusid Annile kas igavad või liiga suured ja jõulised. Küllap kohalikust poest olid kõik veidi leebemad-armsamad pliiatsikotid ära ostetud ning kaugematesse poodidesse me ühe pinali pärast kah sõita ei viitsinud. 

Nii pakkusingi, et õmblen selle talle ise. Mäletasin, et Sillulullu oli kunagi ühe pinali õmblemise juhendi kirjutanud. Nüüd oligi õige aeg see üles otsida ja järele proovida. 


Ann valis samal õhtul mu varudest kanga ning järgmiseks õhtuks oli mul valmis esimene, proovi-pinal. Just see, mis piltidel. Sest teine läks kohe pärast valmimist lapsega lasteaeda - sellest jäigi pilt tegemata (see oli muide hoopis musta ja fuksiaroosa kirju).

Mõlemad tegin üsna juhendi järgi. Aga kuna mul oli väga õhuke väliskangas, siis panin neile liimiriide tugevduseks taha. 



"Tegelt ka, sa tegid selle ise!", ütles kojusaabunud teismeline koolipoiss. Ju siis nägi välja nagu päris :)

Aitäh, Sillulullu!

10 kommentaari:

  1. Vastused
    1. Proovisin jah veidi moodsamat foto-stiili:) Endale pisut võõras, eriti see pealtvaade, aga vahelduseks päris tore.

      Kustuta
  2. Anonüümne15/10/15 09:16

    Nii ilus pinal ja põhiline on see, et sellist juba poest ei leia. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Mulle meeldib ka mõte, et poes pole samasugust.

      Kustuta
  3. Nii kaunis tütarlapselik pinal oma armsa pitsiga!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, Annile ka pitsid meeldivad. Nii et tal oli päris raske otsustada, kas viia lasteaeda just see pinal, mille kanga ta ise valis või hoopis minu "disainiga" pitsi-pinal.

      Kustuta
  4. Tõesti ilus pinal! Kangad sobivad suurepäraselt, pits teeb asja naiselikumaks-romantilisemaks ja see pinal hoiab sul ka kenasti vormi. Samuti on kenasti õmmeldud! Mina olen ka üliõhukesest kangast pinaleid teinud, liimiriiet alla pole vaja panna, triigitud vatiin ongi juba see materjal, mis aitab kangal vormis püsida. Tore ikka, kui keegi minu juhendist abi on saanud! (Tahaks teist pinalit ka näha!) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Sulle õpetuse eest!
      Ma pigem panin selle liimiriide selle jaoks, et pinali pealisriie paremini vastu peaks (kes teab, mida kõike see seal lasteaias kannatama peab:))))
      Kui on, mida kunagi hiljem näidata on, siis teen kindlasti pilti...

      Kustuta