9. august 2022

Linased satsiga püksid.

 

Linasest sinakashallist kangajupist pidid saama suvised mugavad kodupüksid. Korralike küljetaskutega ei viitsinud ma mässama hakata ja tegelikult poleks selleks ka kangast jagunud. Mõtlesin, et teen küljele ühe lihtsa nelinurkse tasku, kuhu tikin peale portsu lavendliõisi (et ikka huvitavam oleks). No neidsamu lavendleid kasvab mu koduaias palju, eks siit siis inspiratsioon tuligi.
Hiljem selgus, et kangajupp oli ikkagi nii lühike, et püksid oleksid ulatunud napilt põlveni või isegi veel vähem ning selline pikkus jääb pigem häirima (proovisin ära - sellepärast on säärtel vana õmbluse jälg veidike näha). Nüüd otsisin kodust tumedamat hallikat linast kangast ja õmblesin püksisäärtele satsid. Väga palju krookida polnud vaja, sest muidu oleks tulemus jäänud üsna veider. 


Kahjuks meil siin Saue linnas ei ole ilusaid suuri lavendiväljasid, kuid see-eest on mitmed sobivas värvitoonis naistenõgese peenrad, mille taustal saime need pildid lõpuks tehtud :)
Nagu eespool mainisin, siis koduaias on mul lavendleid küllaga, aga puudub piisav avarus ning õhtuks jäävad kõik lavendipõõsad pigem varju, nii et pildistamiseks oli liiga pime. 
Lavendlid mu aiavärava taga.
Külasta mind ka Instagrammis @annelikudugurmee 

ja Facebookis @kudugurmee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar