14. mai 2021

Jälle kaltsuvaip. Teistmoodi.

Kuna omajagu oli juba kogunenud ribadeks lõigatud T-särke, soovisin ühe uue "õhulisema" vaiba heegeldada ka terassile. Vaip pidi saama julgelt auguline, et vihmamärg vaip ja selle alla jääv puitpõrand saaksid kiiremini kuivada. Tundus lõbus mõte heegeldada paraja suurusega (no umbes 20 cm diameetriga) ringid ning need siis omavahel ühendada. Boonusena sai siin ära kasutada eelmisest vaipadest järelejäänud paarimeetriseid trikoopaela juppe. 

Protsessi kestel, siis kui ports ringe valmis sai, uuris abikaasa minult, miks meil on vaja nii palju pannialuseid??!! Nojah, paraja poti suurused need ju olidki. 

Ümmargused detailid ühendasin omavahel valget värvi T-särkidest lõigatud ribadega. Paraku oli see viga, sest valge värv hakkas domineerima ning muutis vaiba nii heledaks, et ma hakkasin kahtlema selle terassile sobilikkuses. 

No vaip on tõesti ilus-armas, aga nii heleda üldmuljega, et ma ei raatsi seda õue niiskuse kätte viia. Ma natuke veel mõtlen, aga igal juhul hakkasin juba uut vaipa ka heegeldama - sellele panen rohkem musta. 



Külasta mind ka Instagrammis @annelikudugurmee 

ja Facebookis @kudugurmee


Kaunist kevade jätku!

1 kommentaar:

  1. Ilus vaibake! Terrass on nii mõnus koht kodus ning kõiksugused vaibad (ja valgustid ja lilled ja ...) teevad selle hästi hubaseks. :) Ja mõni erilisem vaip võib olla just pühapäevaks või pidulikumaks puhuks, on ju. ;)

    VastaKustuta