6. mai 2016

Üks krae, üks kleit.

Selle pitskrae olen Annile juba ammu-ammu heegeldanud ning blogist käis ta ka kunagi läbi (võid siit vaadata), aga tookord jäigi näitamata, milline see krae kleidi peal välja näeb. Et vana kleit on ammu Annile väikeseks jäänud, siis tellisime talle uue sobiva vintage-hõngulise kleidi. Ka sellele sobib pitskrae just nagu valatud. Ning oligi põhjust pilti teha!
Kleit: Kleidi Kodu
Krae: Anneli Tender
Fotod: Anneli Tender
Modell: Merili Ann

Täiesti teemaväline jutt: Mõni aeg tagasi käisin teemaõhtul, kus tekstiilikunstnik Liina Viira rääkis enda kogemustest ja maailmavaatest. Mul jäi kummitama üks mõte, mida ta mainis... Kui ta käis vabatahtlikuna Aafrikas, siis ta märkas, et sealsetel naistel on moes uhked (kõrged ja värvilised) juuksepahmakad-parukad. Vaid väga vaesed (need, kes ei saa seda endale lubada) ja väga rikkad ja/või haritud kannavad lihtsat soengut.
Tajun sageli, et meil siin Eestis on mitme asjaga sarnaselt. Näiteks toiduga või küünte kaunistamise või käsitööga... Jah, meil ei mängi alati rolli vaid rikkus või vaesus, vaid ka teadlikkus, aga suur osa lasevad end moest rohkem mõjutada kui teised. Aga hullult lahe on näha, kui kuskil "metsas" koob "Mari" lõngajääkidest kampsuni või heegeldab väga lahedaid vanaemaruudulisi kleite-patju-tekke (mis Etsy-poes maksaksid ligi 1000 eurot). 

Ilusat nädalavahetust!

6 kommentaari:

  1. Kaunis ajatu kleit ja krae.

    VastaKustuta
  2. Kaunis ajatu kleit ja krae.

    VastaKustuta
  3. Oi kuidas mulle see üldmulje meeldib!

    VastaKustuta
  4. Tõeline noore daami look, see kampsuniga versioon eelmises postituses oli ka täiesti vaimustav

    VastaKustuta
  5. Aitäh teile! Annile meeldib ka see komplekt väga. Kleidi valis Ann Kleidi Kodu kodulehelt ise välja ning mind pani isegi imestama, et kõik ei peagi enam nii roosa ja satsiline olema.

    VastaKustuta
  6. Oi, lapsuke sirgub. Imekena on ta. Olen oma tütardele samuti sellised kraed kudunud, meenutasin Sinu fotosid vaadates.

    VastaKustuta