29. september 2022

Punasinivalge pluus

Jälle oli mu kangariiulisse sattunud (teadmata päritoluga) kangajupp, mis oli mõnusalt nostalgilise ruudumustriga, samas kerge ja langev (tundub olevat viskoosi ja puuvillase segu), aga seda oli nii vähe, et kleidiks ei jaguks. Kuna olen sageli tundnud puudust pisut avaramast pluusist, mida kanda teksadega, siis sättisin lõike kangale ja katsetasin nii ja naa, et lõpuks ikka paraja pluusi kangatükist kätte saada. Ehk oleksin tahtnud, et varrukad oleksid õige natuke pikemad, aga praegune poolpikk varrukas näeb tegelikult väga kena välja. Äkki olekski pikem satsivarrukas segama hakanud...

Nüüd on mul sama lõike järgi (Maaja Kalle tuunika lõige ajakirjas "Käsitöö" 2019. a veebruar-märts) tehtud juba kolm eset: 2 kleiti (siin ja siin) ja 1 pluus. Kõik täiesti erineva väljanägemisega. Võimalik, et tuleb midagi veel, aga enam ette näitama ei hakka :)


Seekord tegin nii ette kui ka taha kaelusekolmnurkade alla vastandvoldid. See annab veidike juurde liikumisruumi ja vabadust, mis tundus särgi puhul oluline.


Pildid on tehtud Oslo kesklinnas. Seal on selline pikk, sirge ja oluline tänav nagu Karl Johans Gate, mis viib kuningalossi juurde. Selle tänava ääres asub muuhulgas paar parki: Studenterlunden Park ja Pride Park. Viimases tegime ka oma pildid (pargipingi värvitriibud annavad ju vihje), sest park oli pühapäeva hommikupoolikul inimtühi. Tegelikult tundusid mõlemad pargid ka õhtuti pigem tühjad - võimalik, et selle põhjuseks olid purskkaevud, mis kokkuhoiu pärast praegu ei tööta ja valgustuski oli minimaalne. 

No ja minu uus pluus oli väga sobivalt Norra lipuvärvides. Ausõna, see ei olnud üldse nii planeeritud.


Isegi pargis asuvad WC-d on lipuvärvides. 
Külasta mind ka Instagrammis @annelikudugurmee 

ja Facebookis @kudugurmee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar