7. detsember 2020

Väike teksakott.

Mu teksakleiti kulus küll suur hulk teksapükse, aga väikeseid jupikesi, taskuid ja isegi pikki sääri jäi ikka veel järele. Kui tütrel oli juba mitmes kord mure, et kodust välja minnes pole paraja suurusega õlakotti, kuhu mahuksid rahakott, telefon ja mask, siis otsustasingi need jäägid üle vaadata. 
Ühest püksisääre alumisest osast lõikasin välja koti esi- ja tagaosa tükid. Esiküljele sättisin üksteise peale kaks taskut - alumine tuli tumedamate teksade püksisääre alt ja teine heledamate Levise teksade tagataskust. Kotile annab mahtu lai õlarihm, mis ulatub ka koti külgede vahele. 


Tundub, et selline kotike on väga praktiline, sobides nii igapäevase retuusid-T-särk-kampsun stiiliga kui ka pisut korralikuma rõivaga, näiteks kleidikesega.

Piltide tegemiseks tõmbas tütar selga suure venna täisvillase kampsuni.



Koti sulgeb toekas valge lukk (hea suure kelguga).
    

Eelmisel nädalavahetusel, st vahetult enne 1.adventi käisime abikaasaga metsas seenel. Saime paari pannitäie jagu lehterkukeseeni ja mõne suure hariliku kukeseene. Muid toredaid seeni oli ka palju... Eriti ämmatossu. Kuuldavasti leiti Läänemaalt söögiseeni ka möödunud nädalavahetusel :) 
Aga aiast korjasin eile värskeid roose. Ilusat advendiaega!


Külasta mind ka Instagrammis @annelikudugurmee 
ja Facebookis @kudugurmee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar