29. november 2017

Esialgu mandalad.

Eelmise suve alguses alustasin kleidi heegeldamisega. Või õigemini... tahtsin lihtsalt lahti saada portsust peenikestest heegelniitidest. Üsna kindlasti olin ma algul mõjutatud  ka Desiguali värvilistest mandalamustrilistest kleitidest ja mantitest, aga mu oma kleit tuli siiski täiesti teistsugune, omamoodi :)


Kõigist neist lilladest, roosadest, valgetest ja ühest elektrisinisest pärlniidist heegeldasin esialgu kõige tavalisemad mandalad, kõik erinevad. Võimalik, et ma ei tohigi neid mandalateks nimetada, sest mingeid mandala-reegleid (on vist olemas mingid?) ma ei järginud... Heegeldasin pigem tunde järgi :) 
Koostöös musta niidiga tuli mandalad hiljem kleidiks ühendada...  Suurem osa ongi lihtsalt must võrk. Sellises (poolikus) seisus oli kleit 2016. aasta juuli keskpaigas. Augusti keskpaigaks oli kleit küll valmis, aga no mitte kuidagi ei tahtnud enam midagi pildile tulla... Mõne asjaga kohe on nii, et ma kas ei raatsi või oska seda pildistada. 

Muide, kõigist jääkidest ma siiski lahti ei saanud. Vähe sellest - mu kasti tekkis paar lisapallikest. Nimelt ostsin selle projekti tarbeks mõned musta värvi pärlniidipallid juurde, kuid kõiki neid ei läinudki vaja - klassika!
  

Olen kleidiga juba päris mitmel üritusel käinud ning lõpuks sain selle ka pildile, aga näitan järgmine kord...
Toredat novembrikuu lõppu!

5 kommentaari:

 1. Anonüümne29/11/17 16:24

  Millised imelised värvid!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Õnneks leidsin jah parajal hulgal omavahel sobivaid jääke, kuigi vahepeal oli küll tunne, et pean mõne roosa tooni juurde ostma.

   Kustuta
 2. Ahhh kui ilus! Mina arvan, et just tunde järgi heegeldades ongi nii, nagu olema peab. Just selline ehe ja sobiv. Ootan põnevusega järgmist postitust. ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh HõbeValge! Üritan lähiajal pildid üle vaadata ja siia üles riputada :)

   Kustuta
 3. Väga ilus blogi. Värvid kleidis on koos nii mõjusad ja sügavad.

  VastaKustuta