5. aprill 2016

Valge varjundid.

Võiks arvata, et ühevärvilist tikandit on väga igav tikkida - seda eriti siis, kui kogu tikand on "üksluiselt" valge ning just eriti siis, kui kõik tikitavad kujundid on ühesugused. Aga ei, mulle meeldis seda tikandit teha. Oli huvitav. Ja valge pole sugugi üksluine: on säravvalget ja loodusvalget, on läikivat ja matti...
Esialgu arvasin, et paigutan need komad (või neerud või tilgad või kõverad seemned) bodyle suvaliselt laiali - just nii nagu juhtub. Kuid mingi hetk avastasin, et kogemata kombel on nad hakanud moodustama ilusaid kombinatsioone, justkui baroksete ornamentide kogumeid, mida hakkasingi mööda body peegeldama ja edasi arendama. 

Mul on siin mõned enda tehtud lähivaates pildid (üsna kehvapoolsed, sest talvel ju valgust nappis), kuid bodyst saab parema ülevaate disaineri FB lehel: KV Couture ja Kristina Viirpalu kodulehel (just see esilehel olev body). 

Tikandi lõid särama helmed - need ei ole minu vaid Etheli pandud. Tema käe all muutub kõik kullaks...



 

6 kommentaari:

  1. Sul olid vabad käed motiivide tikkimisel? Kui põnev, jaa, oli kindasti huvitav ja pingeline töö. Kaunis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Ette oli määratud, et tulevad valged "komad". Üldine paigutus oli samuti disaineri poolt ette antud (nt see, et õlad jäävad paljaks). Täpse paigutuse-kujunduse sain ise mõelda.

      Kustuta
  2. Anonüümne6/4/16 21:31

    Lihtsalt valge, aga ometi nii eriline. Väga eriline tikand. Aga Sina teedki eriliselt kaunist käsitööd.

    VastaKustuta
  3. Anonüümne6/4/16 21:31

    tumevalge kirjutas eelmise kommentaari.

    VastaKustuta
  4. Imekaunis tikand on sündinud Sinu nõela alt!

    VastaKustuta
  5. Anonüümne9/4/16 13:16

    Väga kaunis töö!

    VastaKustuta