19. september 2015

Väikese tüdruku müts - roosa ja lilledega.

Selle mütsi kudusin Annile juba kevadel ja tegelikult on see siit blogist vilksamisi ka läbi jooksnud - siin, tikitud tekkide postituses

Aga eile käisin Anniga jälle raamatukogus ja siis tuli kõik jälle meelde. Nii see, et mul ei ole tema mütsist eraldi postitust kui ka see, et ma plaanisin selle mütsi kohta juhendi koostada. 
Lõng: Hjertegarn, Roma  (50% puuvill, 50% akrüül; 50g/125m), mida kulus veidi alla 1 toki. Ise varusin lõnga topeltkoguses, sest arvasin, et üheks mütsiks kulub veidi rohkem lõnga. 

Seega, kui keegi soovib oma tütrele sarnast mütsi (peaümbermõõdule 52-56 cm), siis kirjuta mulle anneli.tender@gmail.com.

Vardad: (sukavardad ja ringvardad) nr 4 ja soonikuks nr 3.
Tasuta juhendi leiad siit.


Ja see kõik tuli mulle meelde mitte lihtsalt sel põhjusel, et ma Anniga jälle raamatukogus käisin, vaid hoopis seepärast, et Ann ei tahtnud jälle raamatukogust ära tulla. Ma ei hakka siia lisama seda kurvasilmset pilku, kui ma talle ütlesin, et nüüd on aeg lahkuda, aga ta oli tõesti väga kurb. Kõik need printsessidega ja haldjatega raamatud on ju nii ilusad (ja roosad). Ning ma pean tunnistama, et ma ei ole talle ühtegi sarnast raamatut ostnud - kõik lasteraamatud on meil vanast ajast, st mu endi lapsepõlvest, või siis poisteajast - seega vähemalt 10 aasta vanused (poistekad)... 
Niisiis tuleb mul minna kas raamatupoodi või teha Annile raamatukogu lugejakaart (viimase pean ma vist talle järgmisel aastal nagunii tegema, sest siis läheb ta 1.klassi, JUBA!!!).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar