22. aprill 2014

Must kleit väikese tüdruku seljas.

Sel suured lilled peal.

See kleit on ammu tehtud ja ühed fotod on ka blogis varem olnud (augustis 2011). Aga tüdrukute ja tänapäevaste kleidilõigetega on ju see hea, et mõnda riideeset saab kohe pikalt kanda: kleit on hiljem tuunika, kampsun kui boolero. Lihtsalt eseme vöökoht liigub ülespoole, pikkadest varrukatest saavad kolmveerandid jne.



See kleit päris tuunikamõõtu veel välja ei anna, sest kunagi oli ta Annile päris pikk ja neiu kippus sisse ära uppuma. Veel oli tal mingi periood, kus must oli "väga kole värv" ja et ka villased varrukad on sellel kleidil ilma voodrita, siis võdistas ta vahel isegi õlgu, kui pakkusin talle mõnel tähtpäeval seda kleiti. Mõnikord ikka kandis ka - siis oli pullover all.

Ei tea, kas mõjus äkiliselt alanud päikeseline kevad või joovastas teda vanaisa sünnipäev, aga eelmisel reedel oli ta veendunud, et just see "nii ilusate suurte lilledega" kleit tuleb pidulikule õhtusöögile selga panna - pulloverigi ei olnud alla vaja. Esimese asjana tuli tal seal muidugi kõigile teatada, et selle kleidi varrukad teevad talle kõdi

Pärast tegin koduuksel mõned klõpsud... Ja Ann poseeris rõõmuga.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar