16. detsember 2013

Roheliste ristikestega sõrmikud Atsile.

Seda, et Atsile meeldib roheline värv, olen ma siin vist ennegi maininud. Ja kui Ats endale sõrmikuid soovis, siis tuli need tingimata teha ka rohelisekirjud. Ma panin ta ette mõned eri tooni rohelised villase lõngakerad, milledest ta valis briljantrohelise (see on tegelikult tumedam, kui kindapiltidelt näha)! No ei ole just eriti eesti traditsioonidele vastav lõngavärv... Aga mis teha - tuli siiski sobiv kindakiri leida. Lihtsad, väikesed kirjad on minu lemmikud... 

Mõtlesin veel, et kuna ma seekord nagunii ühegi kihelkonna kinnast otseselt eeskujuks ei võta, siis tegutsen veelgi julgemalt ja panen rohelisele kõrvale jooksma tooniüleminekuga musta-halli lõnga.
Lõngad lambavillased, nr 8/2, musta-hallikirju on Raasiku toodang, rohelise värvisin ise.
Vardad nr 1,5. Randmes silmuseid 4x20, hiljem 4x20.

Korra olin hädas ka: nimelt ei mõelnud ma ette, mis juhtub siis, kui sõrmedeni jõuan. Lootsin, et sõrmede juures muutub hall lõng päris valgeks. Paraku värv ei vaheldunud nii ruttu ja kasutusse läks väike hall lõngakera, mille puhul tuli hinge kinni hoida, kas ikka jagub kõigi sõrmede jaoks...
Keraamiline burger on Atsi enda kätetöö.Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar