30. oktoober 2012

Aasaliste narmastega.

Päev enne seda, kui lumehanged katsid kogu kollase lehevaiba...
...peitsin oma uute kätiste lõngaotsad ja...
...läksime mehega metsa, fotoaparaat kaasas.


Ma olen sageli probleemi ees - kaubanduses müüakse üha enam kolmveerand või poolpikkade varrukatega tuunikaid, pullovere, pluuse, kardigane jne. Aga mina ei raatsi meie kliimas mantlit või jopet panna paljaste käsivarte peale. Ikka tahaks, et midagi sooja oleks käe vastas. Nii tuli alati miskit veel alla või peale otsida. 

Seetõttu mõtlesingi kududa ühed neutraalsemat tooni soojad ja pikad kätised. Sobivad hästi mu uue kampsuniga, millel ka poolpikad varrukad (ja millest tehtud pildid loodetavasti homme blogisse jõuavad).
Narmaste tegemine on mulle uus teema. Need aasalised narmad on tehtud Audru kinnaste tehnikat kasutades (piilu ka mu eelmist postitust).
Lõngad: Katia Miski, 100% baby lama (kulus kokku alla 150 grammi).
Vardad: nr 3,5.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar