1. august 2012

Heegeldatud kott.

Minu puhul klassikaline juhtum - mõte oli juba ammu-ammu olemas, kuid kuna aega polnud ja täpset kavandit ka mitte, siis ootasin teostusega terve aasta. Nüüd aga oli vaja seeliku kõrvale sobivat kotti ja selline ta tuli...



Heegelnõel nr 3.
Lõng 100% puuvillane, Capri (Steinbach). Koguseid ma ära ei kaalunud, kuid umbes nii peaks olema, et punast lõnga on ligi 20 grammi, musta 75 grammi ja valget 50 grammi. 

Ohh, seda musta osa oli tüütu teha! Õhtuti hämaras heegeldades oli pidevalt tunne, et ma jään magama. Paar korda tuli ka harutada - algul plaanisin teha alt kumeramana, kuid nii ei hoidnud kott väga hästi.




Koti sangade heegeldamiseks võtsin lõnga kahekordselt. Järgmine kord prooviksin nii, et 3-4 rida enne sangasid teen ka kahekordse lõngaga. Eriti kui lukku ei taha panna... Pildilt pole näha, aga kotil on valge lukk. See hoiab praegu koti ilusti vormis. Kui aga lukku poleks, siis vist jääks ülemine äär liiga lõtv...?



Voodriks puuvillane särgiriie. Voodripõhja külge õmblesin tugevduseks laia kardinapaela ja paksu kanga - nii seisab kott ilusti püsti.



Seelikuga veel... Siin pildil pole kotil veel lukku-voodrit-põhjatugevdust...




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar