12. jaanuar 2015

Panin mütsi pähe ja salli kaela.

Ausalt öelda, oli poseerimiseks ilm ikka liiga külm. Paljudelt fotodelt oli hiljem näha, et ma olin kühmus... No mul oli tõesti külm. Aga ma ikka näitan ära, et mu müts läheb pähe ja sall käib kaela :)Siinkohal tahtsin ma selgitada, miks ma just kolmnurkseid salle kanda armastan (lisaks sellele, et mulle neid kududa meeldib...).

Nimelt on kannan ma talvel peamiselt mantlit ja kasukat. Ja neil mõlemal on ees pikk lahtine kolmnurkne kaelaauk. Kasukal on see "dekoltee" eriti sügav, ulatudes pea-aegu nabani :) No muidugi olen ma mõelnud, et viimasele võiks mõne lisanööbi või truki panna, aga ma ei ole selleni veel jõudnud. Kudumine on ju põnevam! Seega tuleb avar "dekoltee" ära täita ilusa sooja salliga ning minu arvates on kolmnurkne sall selleks parim - salli tipu saab panna ette rinnale ja otsad keerutada ümber kaela. Salli ja mütsi lõnga- ja vardainfo on eelmistes postitustes.


4 kommentaari:

  1. Väga hea näeb välja kogu komplekt, koos kinnastega. :)

    VastaKustuta
  2. Vastused
    1. Aitäh, Marika! Olen ise ka väga rahul - mütsi puhul ikka nuputasin tükk aega, kuidas värve ja mustrit nii jaotada, et mingit värvi lõnga lõpuks puudu ei jääks.

      Kustuta