24. juuli 2013

Lihtsad asjad.

Olulisem osa meesperest käis täna õhtul kinos ning me olime Anniga kahekesi. Kuigi mõtlesin seekord anda väikese ülevaate meie Lõuna-Saksamaa reisist, ei lubanud Ann mul täna reisipilte sorteerida, mistõttu jääb see postitus hilisemaks. Korjasime hoopis aias vaarikaid ja lavendlit ning ehmatasime linnupaari, kes kuidagi ei tahtnud sõstrapõõsast lahkuda. Õhtu oli päikeseline, armas.


Mõtlen, et enamik mu postitusi võiks alata sõnadega "tegin lihtsa...". Üldjuhul ma keerulisi asju teha ei taha - mitte, et ei oskaks, aga pigem mõtlen, et "lihtsuses peitub võlu". Vahest lisan tegemisele küll mõne kiiksu, aga tavaliselt püüan lihtsalt korralikult teha. Ja midagi igast tegemisest õppida. 

Ning pildistamist me mehega ka alles õpime - tema rohkem raamatute abil; mina lihtsalt klõpsutades ja nuppe kruttides, et ehk tuleb mõni välja. Kõik see, mis abikaasa mulle õpetab, läheb enamasti ühest kõrvast sisse ja teisest välja

Täna siis minu tehtud fotod...



Heegeldasin lauakatte - täiesti lihtsa, pea olematu mustriga. Nii hea on vahest midagi nii mõtetut teha! Siis kui aju on miskipärast blokis, kui on meeletu väsimus või stress. Ja-jah, kuigi mitu muud tööd on ootamas... Aga kududa ma siis ei suuda - kude jääks ju ebaühtlane.


Lauakatte heegeldamiseks panin kokku kaks puuvillast lõnga: ühe harutasin vanast pluusist, teine tuli taaskasutus-poest.

Ka fotodel olevad nõud on pärit taaskasutus-poest. Mul on nõrkus sinise pildi või randiga nõude vastu...



Sel ajal, kui mina vaarikaid pildistasin...





Reisilt sõitsime koju siis, kui päike loojus ning vaade oli muidugi fantastiline. Ann ütles juba lennukis, et neid värve ta tahab kodus maalida.



Päikest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar