30. august 2012

Ananassimustriga ovaalne linik.

Kui oma toppi kuduma hakkasin, panin kõik beežid lõngad ritta ja nuputasin, mida neist saaks teha, et kasutuses oleks AINULT beež värv. Tundub ju beež üksinda nii imal ja lahja. 

Igal juhul mõtlesin välja 2 võimalust: heegeldada linik või kududa pitsiline rätt/sall. Kuna sallilõnga oli mul vaid 50 grammi ning ühtki väikese salli mustrit ei suutnud ma kiirelt välja mõelda ja täiendava lõngaotsinguga ei tahtnud ma riskida, siis otsustasin üle pika aja heegeldada liniku - ovaalse.


Materjal - ämmalt saadud puuvillane peenike pärlniit. Kulus 50 grammi.
Nõel nr 1,5.
Liniku läbimõõdud 66 x 51 cm
Algne muster pärit siit kogust, kuid seal on linikul ümber veel täiendav äärepits. Mina jätsin selle ära. Esialgu tegin küll ja kahtlesin ja tegin edasi ning lõpuks ikkagi harutasin üles. Mulle meeldib selline lihtne lõpp hoopis paremini - nii ei jää ananassimuster äärepitsi varju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar