14. juuni 2022

Roheline soonik

Kui riidekappi on soetatud erkroheline püksipaar, siis võiks sellega sobivad pluuse olla rohkem kui üks. Seepärast otsisin lõngapoodide valikust sellist rohelist, mis pükstega harmoneeruks. Esialgu tundus, et sobivat tooni leidub vaid mohäärlõngade seal, aga ma tahtsin pigem ikka suvelõnga, st puuvillast või linast. Siidilõng oleks ka hea olnud. 
No arvuti taga istudes valisin välja küll hoopis peenema Dropsi lõnga, aga lõngapoodi kohale minnes selgus, et väljavalitul pole üldse õige toon. Õnneks leidsin enam-vähem paslikuma, aga heledama ja jämedama Drops Paris valikust.
Isegi õiget tooni kingad leidsin poest. Sellised retro olemisega, laia kontsa ja kandilise ninaga, aga minu meelest nii lahedad. 
Instast näed kontsa ka :)
Tahtsin toppi ühe nädalaga valmis kududa (no kudumiseks olid mul plaanitud vaid õhtused ajad). Esmaspäeval ostsin lõngad, et järgmisel esmaspäeval uue särgiga tööle minna, aga päris nii hästi ikka läinud. Tänu väikesele valearvestusele silmuste loomisel tuli mu kaelus liiga kitsas - üle pea läks küll ilusti, aga jäi liiga kaela ümber. Mõtlesin, et suvel ei taha ikka nii tiheda kaelusega käia. Seega harutasin 1,5 õhtu töö üles ning alustasin uuesti. Esmaspäeva õhtuks oli topp valmis, teisipäeval aurutasin veidi ja kolmapäeval sain uue särgiga tööle minna. 

Jah, tavaliselt ma pesen kõik kudumid pärast valmimist läbi, aga seekord vaid aurutasin, sest lõng oli üsna jäme ja kes teab, kaua topp kuivanud oleks. 
Seljal mängisin ka veidike soonikutega. 
Lõng: Drops Paris (100% puuvill, 50g/75m), mida kulus 7 tokki ehk 350 grammi.

Vardad olid numbriga 3,5 ja 4 mm.

Kootud ülevalt alla ilma õmblusteta. Juhendit polnud.
Külasta mind ka Instagrammis @annelikudugurmee 

ja Facebookis @kudugurmee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar