16. veebruar 2018

Kollane koer.

Eelmisel aastal tikkisin oma kampsunile punasekirju ristpistes kuke. Nüüd kujundasin ühe kollase koerakese. 

Inspiratsiooniks oli seekord minu lapsepõlves populaarsed must ja valge koer (toredad tegelased samanimelisest multikast). Võiks ta ju meenutada pika kehaga taksikoera, aga pole mina näinud püstiste kõrvadega taksi... Nojah, samas kui üks taks ringi tuiskab, siis võivad ta kõrvad ikka üsna püsti tõusta küll :)


Kui kampsunit pildistama asusin, hakkas mu oma koer mind mööda maja otsima. Tema pole küll mingi kollane koer, aga panin ta ikkagi paarile pildile :) Püsib siis vähemalt paigal.


Kes soovib enda kampsuni hõlmale või taskule samuti koerakest või käpajälge tikkida, see leiab mustrid veebruarikuisest ajakirjast "Käsitöö". 


Ilusat kollase maakoera aastat!

4 kommentaari:

  1. Mulle nii meeldib see kollane koer. Peaks ka kuhugi tikkima. Eile õhtul, peale selle postituse nägemist, vaatasin kohe mitu seeriat musta ja valge koera multikat! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See oli jah nii tore multikas - peaksin ka üles otsima ja koolivaheajal tütrelegi näitama!
      Tiki kindlasti ja kui kollast ei taha, siis seda sobib ka pruunikirju või must-valgena teha. Koerad on ju nii lahedad :)

      Kustuta
  2. Väga lahe kollane koer. Ei ole ise selle peale tulnudki, et tikkida kudumile ristpistes.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ristpistes on väga mõnus kudumile tikkida. Ja kui võtta parajalt peenike lõng, siis ei jää tikand väga paks ka. Soovitan proovida.

      Kustuta