3. jaanuar 2016

Müts "Aprill" nüüd tervikliku juhendina.



Lõpuks tuligi talv. Külm näpistab, maa on külmunud, vesi on jäätunud, uhked jääpurikad kaunistavad pankrannikut ning meil sajab täna isegi lund. Juba mitu päeva on nii krõbe külm, et ilma mütsita ei saagi õues olla. 


Varsti saab aasta sellest, kui me Isetegija-foorumis salamütsikese kooskudumisega alustasimeNimelt koostasin ma jaanuaris ühe talvemütsi kudumise juhendi, mis koosnes neljast vihjest. Nüüd lõpuks tõstsin need vihjed kokku, et sellest saaks üks terviklik õpetus. 


PDF juhendi leiab siit.

Ravelry´s on õpetus samuti üleval (loodetavasti tegin seal kõik õigesti). Mul oleks hea meel, kui te enda kootud mütsid ka sinna haagiksite :)

Piltidel oleva mütsi kudumisel kasutasin lõnga Drops Big Merino (100% meriinovilla; 50g/75m), mida kulus üsna täpselt 2 tokki ehk 100 grammi.

Veel läheb vaja ringvardad nr 4 ja sooniku jaoks nr 3,5. 






Müts sai nimeks "Aprill", sest mütsi muster meenutas mulle aprillikuus õitsevaid kevadlilli. 

Ann arvas, et see müts võiks jääda talle. No selleks ajaks, kui ta veidi suuremaks saab ja koolis hakkab käima... Sest praegu on müts talle veidi suur. Aga meriino on nii mõnusalt pehme ja muster meeldib talle ka ja see väike vallatu kaelkirjak... Ehk siis hakkab Ann sellest (hetkel domineerivast) roosast maailmast tasapisi välja tulema...


Head uut aastat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar