25. oktoober 2015

Hull naine = kreisi müts.

Ma ütlesin juba siin (2014.aasta oktoobris), et sellest viskoosi-villasegu lõngast tuleb veel üks müts. Viidatud lingil on ka arutelu poemütside lõnga- ja hinnateemal. Kui kedagi huvitavad kommentaarid, siis need leiab mu Isetegija-blogist.

Uue mütsi kudusin samal põhimõttel: pärast soonikut on enamasti parempidine kude, aga kui lõngas on jämedam koht, siis kudusin mõned silmused pahempidiselt. Ülejäänud lõngast sai tutt ja lõpuks lisasin väikeseid lipsukesi üle kogu mütsi. 


Jäi pisut boheemlaslik mulje. Samas toonid on ju pigem kergemeelsed - üldsegi mitte minu moodi. Kuna aga tulemus mulle hullult meeldib, siis pean selle mütsi vist endale jätma (nagu mul neid vähe oleks)...

Lõng: Katia Bolivia (48% bambusviskoosi, 44% villa, 8% akrüüli; 100g/140m). Kulus 1 tokk.
Vardad nr 4. 
Soonikuks lõin 80 silmust (koon üsna tugevalt). Hiljem kasvatasin 4 silmust juurde

Pildid tegi Märt.
5 kommentaari:

 1. Väga vallatu müts ning sobib hästi

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh! Hästi mugav on ka - proovisin kodus mütsi pähe ja hakkasin muid toimetusi tegema... ei pannud tähelegi, et müts ikka veel peas.

   Kustuta
 2. Oh kui lahe, lausa kadestusväärselt kreisi!

  VastaKustuta
 3. Mulle väga meeldib - "kreisi"mütsi lõng on ka nüüd minu lõngakotis:)

  VastaKustuta