15. juuni 2015

Fuksiaroosa makeover.

Mulle ei meeldi riiete ostmine. 

Tavaline olukord... Lähen kindlate soovidega poodi, käin tiiru ühes Tallinna suurimas ostukeskuses ning tulemus on 0. Ikka ei ole just seda, mida otsin või kui välimuse järgi on, siis muidugi on need mulle liiga suured-väikesed. Teen igaks juhuks veel teisegi ringi... et ehk jäi enne midagi märkamata või äkki ikka midagi proovitutest KUIDAGIGI mahub mulle. No mitte! Aga seekord tuleb poodidest kaasa asju, mida ma pole plaaninud osta (sest no kes teab, äkki kunagi läheb ka neid vaja ja siis ju õiget pole). Pea käib ringi (proovikabiinid on nii vastikult kitsad) ning jalad väsinud... 

Olen nõutu... Kõiki riideid ju kududa-heegeldada ei saa... kuigi tänapäeval tehakse igasugust huvitavat... äkki peaks proovima... Sest rõivaste õmblemises ma ennast eriti tugevaks ei pea. 

No näiteks suvised põlvpüksid (või caprid)... Ma saan aru, et need vist ei ole sel aastal eriti moes, aga ühed võiksid mul ju siiski olemas olla... Roosad ja oranžid (mida ma poodides nägin) on toredad küll, aga midagi neutraalsemat kuluks ka ära... Seekord lahendasin olukorra nii, et ostsin poest mustad pikad linasesegused püksid ja lõikasin need ise lühemaks. Nüüd mõtlen natuke, kas hakata alläärtega midagi huvitavat peale või jäävadki sellised tavalised...Ja selle suvetopi ostsin kunagi täpselt nii, kogemata kaasa. Ikka lõbusate värvide pärast. Mõtlesin kohe, et õigem oleks see veidi ümber teha, sest ülemine ots (ma ei tea, kas "passe" on see õige nimetus?) oli tal liiga napp. Nüüd lõpuks (so mitu aastat hiljem) heegeldasingi sinna uue jupikese. Tuli üsna lihtsa mustriga, et ei oleks liiga pitsiline-auguline.
Lõng: G-B Hanna Cable (100% puuvill, 50g/175m). Kulus umbes 1 kerake ehk ligi 50 grammi.
Heegelnõel: nr 2.

Laupäevane ootamatu soojus mõjus joovastavalt...


  
Veel: kui keegi tahab oma topile või kleidile heegeldada sarnast tükikest, siis tuleb arvestada, et seesugune heegeldis venib vähe. Et topi ilma probleemideta selga saaks, peab küljel või taga olema kinnis (nt lukk) või seljaosa kummiga (nagu minu topil). 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar