4. märts 2015

Heegeldatud pitskrae.

Ega ma siis ainult mobiilikotte heegelda... Mu õde küsis juba ammu, millal ma talle ühe pitsilise krae teen. Nüüd siis tuli õige aeg - seda enam, et mõni aeg tagasi tõi ämm mulle väikese krae-raamatu. See on pehmekaaneline brošüür nimega "24 kraed" (koostanud Eeva Talts ja Helga Koger; kirjastus "Heili", aastast 1992), kus on kootud, heegeldatud ja tikitud kraede mustrid. Heegeldasin sealt koguni kaks kraed. Allpool on pildid esimesest.
Heegelnõel nr 1,1.
Lõng nõuka-aegne peenike heegelniit.

4 kommentaari:

 1. Tõeline retro või vintaaź, kuidas peaks nimetama? Väga kaunis igatahes!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh! Muster on üle 30 aasta vana... siis jääb vist sinna vintage-stiili...

   Kustuta
 2. Ma armastan heegeldatud kraesid ja see on tõeline kaunitar!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh! Mulle ka meeldivad. Noorena kandsin üht üsna sageli... aasta siis oli 1985..1995...

   Kustuta